Ko je Hemičar?

Ja sam Dragan Božić. Ovim poslom počeo sam da se bavim i pre nego što sam zvanično ušao u svet rada jer sam prve korake pravio u porodičnoj firmi. Počeo sam da pomažem roditeljima čim sam bio spreman da dam svoj doprinos u poslu i učio strpljivo sve tajne zanata.

Dugogodišnja porodična tradicija i sve što sam naučio uticali su da to bude i zanimanje kojim ću se baviti u životu, uz stalno učenje nečeg novog. Tako sam, nakon porodičnog posla, imao priliku da svoje znanje unapređujem u velikom sistemu koji se bavi hemijskim čišćenjem, a uz stalnu želju da naučim sve specifičnosti ovog posla, završio nekoliko specijalizacija u inostranstvu, posebno kada je reč o čišćenju i bojenju kože i krzna.

Tako sam stekao i prestižni međunarodni serifikat u ovoj delatnosti – CINET.

Posle višegodišnjeg iskustva, spreman za nove izazove, pokrećem sopstveni biznis. Svestan sam velike konkurencije u ovoj vrsti biznisa i smatram je dobrom i zdravom jer me vodi napred, ka boljem i kvalitetnijem rešavanju problema i daje motiv da stalno učim i unapređujem posao.

Posedujem neophodno znanje i iskustvo da pružim vrhunsku, profesionalnu uslugu, uz ključni sastojak, a to je ljubav prema poslu.

Da stvari koje volite budu u pravim i sigurnim rukama neka vaš izbor bude “Hemičar”.

Vidimo se.

Hvala na poverenju

Copyright © 2020 Hemičar